Sentrifugoitu kookosöljy

Sentrifugoitu kookosöljy

Silkkinen ja raikas luomukookosöljy! Kookosöljy on monipuolinen öljy, joka soveltuu erinomaisesti korvaamaan perinteiset rasvat ruoanlaitossa sekä kauneudenhoitoon ja hygieniaan.

Voimaruoka kookosöljy valmistetaan uniikilla menetelmällä, jonka ansiosta pehmeä koostumus on helppo ruuanlaitossa ja imeytyy nopeasti iholle. Mieto ja raikas maku sopivat kookosaromia vieroksuville.


Kookoksen valmistusmenetelmistä separaattori eli sentrifugimenetelmä on vaativin ja sitä pidetään yleisesti parhaana. Voimaruuan Sentrifugoitu luomuookosöljy on tehty täysin uniikilla sentrifugoinnin, kylmäprosessoinnin ja tuplasuodatuksen yhdistelmällä, joka on kehitetty yhteistyössä Bangkokin yliopiston kanssa. Menetelmä takaa, että uniikki kookosöljymme on äärimmäisen puhdasta ja korkealaatuista.

Öljyn valmistukseen käytetään vain tuoreimmat eettisten menetelmien mukaan viljellyt ja keräillyt pähkinät paikallisilta luomufarmeilta.

Alkuperämaa: Thaimaa

Pakkauskoko: 450ml ja 200 ml

Käyttöohje

Kookosöljy on monipuolinen öljy, joka soveltuu erinomaisesti korvaamaan perinteiset rasvat ruoanlaitossa. Sitä on myös helppo lisätä ruokiin kuten smoothieen, puuroon ja kuumiin juomiin.

Suositeltava päiväannos on 3-4 rkl vuorokaudessa sisäisesti nautittuna.

Ulkoisesti iholle ja hiuksiin sellaisenaan kosteusvoiteiden ja -öljyjen tapaan.

Tuoteseloste

Ravintosisältö / 100 g
Energiaa 3640 kJ/870 kcal
Proteiinia 0g
Hiilihydraatteja 0g
Rasvaa 100g
Suolaa 0 g

100% premium laadun neitsytkookosöljy.

LUOMU TH-BIO-132