Raakakaakaomassa 200g

Raakakaakaomassa 200g

Voimaruoka raakakaakaomassa on 100% suklaata hyvänmielen herkutteluun, leivontaan ja suklaan sekä kaakaon valmistukseen.

Voimaruoka Kaakaomassa on suklaanvalmistuksen pääraaka-aine, joka on valmista 100 % suklaata sellaisenaankin, kun lisäät joukkoon hieman makeutusta. Kokemuksemme mukaan se yleensä ehtiikin mystisesti kadota, ennen kuin ehdit alkaa kokkauspuuhiin.

Voimaruoka Kaakaomassa valmistetaan laadukkaan Criollo-kaakaolajikkeen luomuviljellyistä kaakaopavuista jauhamalla ne valmiiksi suklaaksi. Kaakaomassan maku on ylellinen ja elegantti, koska lajike sisältää tavallista vähemmän kaakaon (Theobroma cacao) kitkerältä maistuvia ainesosia. Valmistusmenetelmän ansiosta kaikki kaakaon ravinteet ovat hyvin tallella massassa.

Raaka kaakaopapu sisältää erityisen paljon mm. magnesiumia, rautaa, kromia, mangaania, sinkkiä, ja kuparia.

Käyttöohje

Nauti sellaisenaan, lisää leivontaan tai valmista makusi mukaista suklaata: sulata massa hauteessa, lisää makeutus, esimerkiksi koivusokeri tai hunaja ja anna kovettua. Vinkki! Lisää sulatettuun massaan esim. kourallinen kuivattuja goji-, inka- tai mulperimarjoja lisämakua antamaan. Käytä kaakaomassaa myös smoothieihin ja leivontaan tai valmista itsellesi kupillinen herkullista kaakaota! Muista tasapainoinen ja monipuolinen ruokavalio sekä terveiden elämäntapojen merkitys.

Tuoteseloste

RAVINTOARVOT/NÄRINGSINNEHÅLL 100 g:

Energiaa/Energi 657 kcal/ 2749 kJ,
Rasvaa/Fett 55 g, josta tyydyttynyttä rasvaa/varav mättat fett 32 g,
Hiilihydraatteja/Kolhydrater 26 g, josta sokereita/varav sockerarter 0,3 g,
Ravintokuitua/Fiber 2,4 g,
Proteiinia/Protein 13 g,
Suolaa/Salt 0,05 g,*

*Suolapitoisuus luontaisesti esiintyvästä natriumista. Ei lisättyä suolaa.

Alkuperämaa: Peru
LUOMU CZ-BIO-001