Raakakaakaojauhe 150g

Raakakaakaojauhe 150g

100% raakakaakaojauhe raakasuklaan tekoon, smoothieen, leivontaan ja kaakaojuomiin

Voimaruoka Raakakaakaojauheesta valmistettu kaakaojuoma on hykerryttävän hyvää. Tuunaa juomaa vaihtelemalla mausteita ja makeutusta mielesi mukaan. Raakakaakaojauheella saat helposti suklaista twistiä myös smoothieihin ja pirtelöihin. Raaka kaakaopapu (Theobroma cacao) sisältää erityisen paljon mm. magnesiumia, rautaa, kromia, mangaania, sinkkiä, ja kuparia.

Voimaruoan Raakakaakaojauhe on valmistettu laadukkaasta luomuviljellystä Criollo-lajikkeen Arriba Nacional Fino de Aroma -pavuista. Sen maku on hyvin ylellinen ja elegantti, koska lajike sisältää vähemmän kaakaon kitkerältä maistuvia ainesosia.

Voimaruoka Raakakaakaojauhe valmistetaan kylmäpuristusmenetelmällä matalassa lämpötilassa, mikä takaa kaakaon ravinteiden parhaan mahdollisen säilymisen.

Käyttöohje

Valmista raakakaakaojauheesta herkullista kaakaojuomaa. Lisää jauhetta kylmään tai kuumaan maitoon, makeuta haluamallasi tavalla ja sekoita tehosekoittimella. Ripottele hyppysellinen kaakaojauhetta juoman pinnalle koristeeksi. Voit tehdä raakakaakaojauheesta myös terveellistä suklaata tai käyttää sitä smoothiessa. Muista tasapainoinen ja monipuolinen ruokavalio sekä terveiden elämäntapojen merkitys.

Tuoteseloste

Ravintoarvot / 100 g

Energiaa/Energi 2095 kJ/ 500 kcal,
Proteiinia/Protein 20 g,
Hiilihydraatteja/Koldhydrater 40 g, josta sokereita/varav sockerarter 0 g,
Rasvaa/Fett 30 g, josta tyydyttynyttä rasvaa/varav mättat fett 20 g,
Suolaa/Salt 0,1 g.
Suolapitoisuus johtuu yksinomaan luontaisesti esiintyvästä natriumista

*päivittäisen saannin vertailuarvoa ei määritelty/det dagliga
referensintaget är inte fastställt

Alkuperämaa: Ecuador