Pakurikääpärouhe 100g

Pakurikääpärouhe 100g

Voimaruoka Pakurikääpärouheesta keitetty terveellinen tee sisältää runsaasti antioksidantteja ja auttaa elimistöä sopeutumaan vaihteleviin olosuhteisiin ja pitkittyneisiin stressitiloihin. Voimaruoan pakurikääpärouhe on Suomen Lapista kerättyä korkealaatuista pakurikääpää. Lapin puhdas luonto ja kovat pakkaset takaavat pakurikäävälle optimaalisen kasvuympäristön.

Pakurikääpä (Inonotus Obliquus)on varttuneiden lehtipuiden rungolla esiintyvä lahottajasieni, jolla on pitkä käyttöhistoria Suomessa, Venäjällä ja Aasiassa. Tehtiinpä siitä meilläkin sota-aikaan ”tikkateetä” kahvin korvikkeeksi.

Käyttöohje

Keitä rouheesta maistuvaa pakuriteetä. Lisää yksi ruokalusikallinen rouhetta litraan vettä ja keitä mahdollisimman miedolla lämmöllä 20–80 minuuttia, jolloin pakurin vaikuttavat ainesosat liukenevat veteen. Siivilöi rouhe nesteestä. Mausta ja makeuta tee haluamallasi tavalla, esimerkiksi sitruunalla, inkiväärillä ja hunajalla. Yhdestä pakkauksesta pakurikääpärouhetta saat noin 40 kupillista teetä.

Älä käytä, jos olet sieniallergikko, käytät samanaikaisesti antibiootteja tai saat suonensisäisesti annettavaa glukoosia. Muista tasapainoinen ja monipuolinen ruokavalio sekä terveiden elämäntapojen merkitys.

Tuoteseloste

Ravintoarvot / 100 g
Energiaa 1481 kJ/339 kcal
Proteiinia 3g
Hiilihydraatteja 75g
Rasvaa 2g


100 % suomalaista pakurikääpää rouheena