Hampun siemenet 200 g

Hampun siemenet 200 g

Kermaisia Hampunsiemeniä (Cannabis Sativa) pidetään hyvänä kasvikunnan tuotteena sen monipuolisuuden ja ravinnetiheyden vuoksi. Voimaruoan herkulliset hampunsiemenet kasvatetaan orgaanisesti.

Voimaruoka Hampunsiemenet on kuorittu valmiiksi, jotta nidien käyttö olisi helppoa. Niiden sisältämät omega-3-, omega-6- ja omega-9-rasvahapot täydentävät hyvin ruokavaliota, joka sisältää usein paljon omega-6-rasvahappoja. Siemenet sisältävät myös runsaasti lihaskasvua edistävää proteiinia, josta yli 65 % on hyvin imeytyvää edestiiniä. Pienikokoiset siemenet on helppo piilottaa jääräpäisemmänkin einesruokailijan annokseen.

Käyttöohje

Hampunsiemenet ovat todella monikäyttöisiä. Lisää siemeniä smoothieen tai ripottele niitä jogurttiin, puuroon tai mysliin. Lisäksi ne sopivat mainiosti esimerkiksi leivontaan tai salaatteihin. Muista tasapainoinen ja monipuolinen ruokavalio sekä terveiden elämäntapojen merkitys.

Voimaruon kuoritut hampunsiemenet eivät vaadi liotusta.

Suositeltu vuorokausiannos aikuisille on 15 g (n. 2 rkl). 1-6 vuotiaat lapset 1 rkl päivässä. Suositeltua päiväannosta ei saa ylittää. Muista tasapainoinen ja monipuolinen ruokavalio sekä terveiden elämäntapojen merkitys.

Ei raskaana oleville ja imettäville.

Tuoteseloste

Ravintosisältö / 100 g

Energia 2512 kJ/ 600 kcal
Rasva 48 g
- josta tyydyttyneitä rasvahappoja 5 g Hiilihydraatit 5 g
- josta sokereita 2 g
Kuitu 8 g
Proteiini 31 g
Suola 0 g

omega-9 -rasvahappoja 5.5 g
omega-6 -rasvahappoja 2.8 g
omega-3 -rasvahappoja 9.5 g

Alkuperämaa: Saksa
LUOMU CZ-BIO-001