Goji-marjat 150 g

Goji-marjat 150 g

Huippusuosituilla goji-marjoilla (Lycium barbarum) on ollut kiinalaisessa mytologiassa tärkeä asema jo satojen vuosien ajan. Goji-marja on luultavasti maailman tunnetuin superfood.

Luomulaatuiset Voimaruoka Gojimarjat ovat terveellinen vaihtoehto herkuttelulle. Gojimarja sisältää proteiinin lisäksi kaikki keholle välttämättömät aminohapot, B-ryhmän vitamiineja, C-vitamiinia sekä 30 eri mineraalia. Maultaan kirsikkaa ja karpaloa muistuttavat marjat tarjoavat oivallisen, vähäsokerisen vaihtoehdon esimerkiksi rusinoille.

Voimaruoan mehevät gojimarjat on viljelty orgaanisesti, ilman kemiallisia lannoitteita, torjunta- ja säilöntäaineita, joten ne ovat oivallinen valinta nauttia päivän mittaan.

Käyttöohje

Gojimarjojen käyttömahdollisuudet ovat rajattomat! Syö sellaisenaan, käytä raakasuklaan valmistuksessa tai sekoita esim. jogurttiin, smoothieen tai jälkiruokiin.

Voit myös valmistaa terveellisen napostelusekoituksen gojimarjoista, pähkinöistä ja vaikkapa kaakaonibseistä. Nauti 15–30 g marjoja päivittäin. Muista tasapainoinen ja monipuolinen ruokavalio sekä terveiden elämäntapojen merkitys.

Tuoteseloste

Ravintosisältö / Näringsinnehåll per 100 g
Energiaa/Energi 1080 kJ/258 kcal
Rasvaa/Fett 1,5 g
- josta tyydyttynyttä rasvaa / varav mättat fett 0 g
Hiilihydraatteja/Kolhydrat 64 g
- josta sokereita / varav sockerarter 6 g
Proteiinia/Protein 14 g
Suolaa/Salt < 1 g

Alkuperämaa:Kiina
LUOMU CZ-BIO-001