Chlorella-tabletit 100 g

Chlorella-tabletit 100 g

Voimaruoka Chlorella tabletit ovat makean veden levästä tehtyjä puristeita aktiiviseen elämään, sillä ne sisältävät mm. yli 60% proteiinia, rautaa, B12 -vitamiinia ja foolihappoa.

Voimaruoka Chlorella-tabletit tarjoavat helpon tavan nauttia riittävästi proteiinia ja muita hyvinvoinnille tärkeitä ravintoaineita päivittäin.

Chlorella (Chlorella Vulgaris) on yksisoluinen makean veden levä, ja monipuolista ravintoa erittäin tiiviissä muodossa. Sen yli 60 % proteiinipitoisuus on korkeimpia kaikista ruoka-aineista. Lisäksi Chlorella sisältää mm. rautaa, B12-vitamiinia, riboflaviinia ja foolihappoa. Chlorella on myös yksi luomakunnan parhaista klorofyllin eli lehtivihreän lähteistä, minkä johdosta sitä käytetään usein puhdistuskuurien yhteydessä.

Voimaruoka Chlorella-tabletit tulevat arvostetulta japanilaiselta Yaeyama-kasvattajalta. Korkeaan Laatuun kuuluu puhdas kasvuympäristö sekä chlorellan soluseinämien rikkominen sen ravinteiden paremman imeytyvyyden vuoksi. Yaeyama-chlorellaa pidetään raikkaan makuisena lajikkeena.

Käyttöohje

Aloita chlorellan käyttö vähitellen annosta nostaen, jotta välttyisit mahdolliselta kehon puhdistusreaktioista johtuvasta pahoinvoinnista. Suositeltu aloitusannos on 5 tablettia kerran päivässä ja suositeltu normaaliannos 6-10 tablettia kaksi kertaa vuorokaudessa. Maksimiannostus on 20 tablettia (4 g) kaksi kertaa vuorokaudessa. Muista tasapainoinen ja monipuolinen ruokavalio sekä terveiden elämäntapojen merkitys.

Tuoteseloste

RAVINTOARVOT/NÄRINGSINNEHÅLL 100 g:

Energiaa/Energi 409 kcal / 1712 kJ,
Rasvaa/Fett 13 g,
josta tyydyttynyttä
rasvaa/varav mättat fett 1,5 g,
Hiilihydraatteja/Koldhydrater 11 g,
jostasokereita/varav sockerarter 5 g,
Proteiinia/Protein 63 g,
Ravintokuitua/Fiber 10 g
Klorofylliä/Klorofyll 3780 mg,
Rautaa/Järn 121 mg (864 %*),
Riboflaviinia/Riboflavin 5mg (357 %*),
Foolihappoa/Folsyra 2000 mcg (1000 %*),
B12-vitamiinia/B12-vitamin 23 mcg (920 %*),
Suolaa/Salt 0,3 g.

Suolapitoisuus luontaisesti esiintyvästä natriumista. Ei lisättyä suolaa.
*% päivittäisen saannin vertailuarvosta / % av dagligt referensintag


Ainesosat: Chlorella vulgaris –levä 99,5 %, kalsiumfosfaatti 0,5 %

Alkuperämaa: Japani


Suolapitoisuus johtuu yksinomaan luontaisesti esiintyvästä natriumista.

*% päivittäisen saannin vertailuarvosta / % av dagligt referensintag