Chian siemenet 250 g

Chian siemenet 250 g

Chian siemenet sisältävät runsaasti kuituja, yli 20 % proteiinia, omega-3 &-6 rasvahappoja sekä paljon mineraaleja. Voit käyttää näitä ravintorikkaita siemeniä smoothieen, ruokien joukkoon ja leivontaan.

Luomulaatuiset Voimaruoka Chian siemenet (Salvia Hispanica) lisäävät ruokavalioosi lihasmassan kasvua ja säilymistä edistävää proteiinia ja suoliston terveydelle tärkeitä kuituja, sekä omega-3- ja 6-rasvahappoja. Chian siemenet ovat monen hyvinvoinnistaan huolehtivan valinta vatsan iloksi ja energian lähteeksi!

Käyttöohje

Riittoisa chia imee itseensä 9-kertaisen määrän nestettä. Chiaa nautitaan usein runsaskuituisena ja ravintorikkaana geelinä, jota voi lusikoida smoothien, jugurtin tai puuron joukkoon.

OHJE: Laita siemenet likoamaan veteen (siemeniä ja nestettä 1:10) tai muuhun nesteeseen 15–60 minuutiksi, jolloin seos hyytyy valmiiksi. Chia-vanukkaan saat liottamalla siemenet maitopohjaan ja lisäämällä makeutuksen!

Suositeltu vuorokausiannos aikuisille on 15 g (n. 2 rkl). 1-6 vuotiaat lapset 1 rkl päivässä. Suositeltua päiväannosta ei saa ylittää. Muista tasapainoinen ja monipuolinen ruokavalio sekä terveiden elämäntapojen merkitys.

Ei raskaana oleville ja imettäville.

Tuoteseloste

Ravintoarvot/Näringsinnehåll 100 g:
Energiaa/Energi 1832 kJ/444 kcal
Rasvaa/Fett 31 g
josta tyydyttynyttä rasvaa/varav mättat fett 4 g
Hiilihydraatteja/Kolhydrat 5 g
josta sokereita/varav sockerarter < 1 g
Ravintokuitua/Fiber 34 g
Proteiinia/Protein 21 g
Suolaa/Salt 0 g
Omega-3-rasvahappoja/Omega-3-fettsyror 18 g*
Omega-6-rasvahappoja /Omega-6-fettsyror 5,8 g*
*päivittäisen saannin vertailuarvoa ei määritelty/det dagliga referensintaget är inte fastställt

LUOMU: CZ-BIO-001
Alkiperämaa: Peru