Ashwagandha 150 g

Ashwagandha 150 g

Ashwagandha eli Rohtokoiso on arvostettu yrtti joka sopii aktiiviseen elämään ja kiireen keskelle, sillä sitä on perinteisesti käytetty rentoutumiseen ja rauhoittumiseen.

Voimaruoka Ashwagandha-jauhe tarjoaa monenlaista piristystä päivääsi. Ashwagandha (Withania somnifera) eli Rohtokoiso on hyvin arvostettu yrtti . Auyervedassa Rohtokoisoa käytetään rauhoittumiseen ja rentoutumiseen. Se on myös yksi maailman kuuluisimmista lemmenkasveista, jonka uskotaan tuovan apua mm. miesten libidoon. Ashwagandhaa aamuisin, cha cha chaata iltaisin...

Aswagandhan uskotaan myös lisäävän fyysistä ja henkistä suorituskykyä. Tämä Intian ginsenginä” tunnettu kasvi on ollut yksi tärkeimmistä yrteistä intialaisille satojen vuosien ajan.

Käyttöohje

Kylmiin ja kuumiin juomiin sekä pirtelöihin. Ashwagandhan saannin yläraja on kaksi grammaa vuorokaudessa (noin 1/2 teelusikallista). Suositeltua vuorokausiannosta ei tule ylittää.

Ashwagandhan käyttöä ei suositella raskaana oleville tai imettäville, koska tutkimustietoa ashwagandhan vaikutuksista raskauteen ja imetykseen ei ole. Muista tasapainoinen ja monipuolinen ruokavalio sekä terveiden elämäntapojen merkitys.

Tuoteseloste

Ravintolisä.

LUOMU CZ-BIO-001
Alkuperämaa Intia