360 Wholefood

360 Wholefood

360 Wholefood on enemmän kuin proteiinisekoitus! Sana ”wholefood” on englantia ja merkitsee käännettyä täysravintoa eli ravinto-arvoltaan korkealaatuista ruokaa, mitä ihmiskeho tarvitsee toimiakseen ja voidakseen hyvin.”360 Wholefood” kuvaa tasapainoista ruokaympyrää, joka sisältää useita ihmiskehon toiminnalle välttämättömiä energiaravintoaineita; yli 40% proteiineja, yli 20% hyvää rasvaa, hieman hiilihydraatteja, kuituja ja mineraaleja. Kaikki tarvitsevat proteiinia, mutta yksistään se ei riitä. Siksi Wholefood jauheeseen onkin valittu vino pino ravintorikkaita superfodoeja tuomaan puhtia päivään!

360-jauhe sopii aamupalaksi, välipalaksi ja vaikka treenijuomaksi. Valikoimiin kuuluu heraproteiinipohjainen suklaan ja vaniljan maku, sekä vegaaninen kookos herneproteiinipohjalla.

Käyttöohje

Mittaa 1 annos (50 g) jauhetta 2 dl veden tai maidon joukkoon ja sekoita ne hyvin esim. sheikkerissa tai laita maustamattoman jugurtin joukkoon.

Tuote on jo sellaisenaan nesteeseen sekoitettuna valmista nautittavaksi, mutta suosittelemme sen käyttöä erinomaisena ja helppona smoothiepohjana. Ravitsevan smoothieen saat, kun sekoitat jauheen ja nesteen joukkoon vain erilaisia pakastemarjoja ja sekoitat ne tehosekoittimessa pirtelöksi.

Lisää reseptejä ja käyttövinkkejä:

www.suomenvoimaruoka.fi/360

Tuoteseloste

Vanilja: heraproteiini (ruohoa syöneen lehmän maidosta, 46 % heraproteiinikonsentraatti 1 % heraproteiini-isolaatti), mantelijauho 21 %, kookosmaitojauhe, pellavansiemenjauho, auringonkukan siemenet, seesamin siemenet, chian siemenet, psyllium-kuitu, luontainen aromi, kurpitsansiemen, ravintohiiva, stevioliglykosidi.

Suklaa: heraproteiini (Ruohoa syöneen lehmän maidosta, 40 % heraproteiinikonsentraatti 1 % heraproteiini-isolaatti), mantelijauho 21 %, kaakao 8%, kookosmaitojauhe, pellavansiemenjauho, auringonkukan siemenet, seesamin siemenet, chian siemenet, psyllium-kuitu, kurpitsansiemen, ravintohiiva, stevioliglykosidi.

Kookos:Herneproteiini 48, 5 %, mantelijauho 21 %, kookosmaitojauhe, pellavansiemenjauho, auringonkukan siemenet, seesamin siemenet, chian siemenet, psyllium-kuitu, luontainen aromi, kurpitsansiemen, ravintohiiva, stevioliglykosidi.

Sisältää soijalesitiiniä. Valmistettu tehtaassa, jossa käsitellään gluteenia, kananmunaa ja lupiininsiemeniä.