Gastronel+

Gastronel+

Gastronelin laaja-alainen vaikutus perustuu sen sisältämiin aineosiin: maitohappobakteereihin, inuliiniin, ternimaitoon ja riisistä saatavaan Gamma oryzanoliin.

Gastronelin sisältämät kasviperäisen Lactosporen Bacillus coagulans -bakteerit (Lactobacillus sporogenes) ovat ryhmä maitohappoa tuottavia bakteereja, jotka ovat kestävämpiä kuin tavalliset maitohappobakteerit.

Maa-artisokasta saatu inuliini ja Hi-maizeTM -maissikuitu antavat paremman kasvupohjan maitohappobakteereille.

Gastronel+ sisältää ainutlaatuisen synergistisen yhdistelmän luonnollisia ainesosia koko maha-suolikanavan hyvinvointiin. Se on ruotsalaisten tiedemiesten ja lääkäreiden Uppsala Science Parkissa kehittämä valmiste, joka koostuu korkealaatuisista raaka-aineista.

Käyttöohje

1-2 kapselia päivässä, tarvittaessa 3 kapselia jaettuna tasaisesti päivän mittaan.

Tuoteseloste

GASTRONEL+

Ainesosat

Gamma oryzanol -uute 31,7 %, Hi-maizeTM maissikuitu 29,1 %, inuliini 25,3 %, liivate (kapselin kuori), ternimaito (Colexan®) 12,7 %, Bacillus coagulans (Lactospore®) 1,3 %, väriaine (titaanidioksidi).

Vuorokausiannos (1-3 kapselia) sisältää:

1 kaps.2 kaps.3 kaps.
Gamma oryzanol -uute  125 mg125 mg250 mg375 mg
Maissikuitu115 mg230 mg345 mg
Inuliini100 mg200 mg300 mg
Ternimaito*50 mg100 mg150 mg
Bacillus coagulans** 5 mg10 mg 15 mg
(Lactobacillus sporogenes)


** grammassa 15 miljardia CFU-yksikköä

Ternimaito sisältää pienen määrän laktoosia (n. 6-7 mg/kapseli). Yleensä tuote kuitenkin sopii myös laktoosi-intoleranssista kärsiville määrän vähäisyyden takia ja siksi, että valmisteen muut ainesosat auttavat pilkkomaan laktoosia. Käytön voi aloittaa pienellä annostuksella, esim. 1 kapseli päivässä, ja nostaa sitä sitten tarpeen mukaan 2-3 kapseliin päivässä. Kapselit otetaan mieluiten yksittäin ja jaettuna tasaisesti päivän mittaan.

Ternimaito sisältää maidon proteiineja eikä Gastronel+ siksi sovellu maitoallergikoille.