Eye q

Eye q

Eye q on kala- ja jättihelokinöljyseos, joka sisältää EPA-, DHA- ja GLA-rasvahappoja ainutlaatuisessa 9:3:1 suhteessa. Eye q on runsaasti tutkittu, puhdas ja luonnollinen kalaöljy.

Puhdas ja luonnollinen
Eye q:n sisältämä kalaöljy on luonnollista ja puhdasta. Tuote valmistetaan pienikokoisista kaloista, jotka pyydystetään eteläiseltä Tyyneltä valtamereltä vesien ollessa puhtaimmillaan. Näin saadaan varmistettua, että tuote on mahdollisimman puhdasta.

Eye q ei myöskään sisällä keinotekoisia väri-, makeutus ja säilöntäaineita eikä lisättyjä vitamiineja. Sen rasvahapot ovat elimistölle helppokäyttöisessä triglyseridimuodossa. Tuotteen gammalinoleenihappoa (GLA) on peräisin jättihelokinsiemenöljystä.

Eye q sopii mahdollisimman vähän käsiteltyä, luonnollista ja tiivistämätöntä ravintoa suosiville. Nesteen ja pureskeltavien kapseleiden käytön voi aloittaa kolme vuotiaana, kapseleiden viisi vuotiaana. Sopii kaiken ikäisille.


Eye q valittiin vuoden 2007 Terveystuotteeksi.

Käyttöohje

eye q:
Kaksi kapselia päivässä (neste 3 tl) aterioiden yhteydessä. Kuusi kapselia (tai 3 tl / 15 ml) päivässä ensimmäisten 12 viikon ajan oikean rasvahappotasapainon saavuttamiseksi.

Nesteen ja pureskeltavien kapseleiden käytön voi aloittaa kolme vuotiaana, kapseleiden viisi vuotiaana. Sopii kaiken ikäisille.Eye q soveltuu erinomaisesti myös raskauden ja imetyksen aikana käytettäväksi.

Tuoteseloste

eye q -kapseleiden aineosat
2-6 kapselin päiväannoksessa

omega-3 kalaöljy 800-2400 mg
EPA 186-558 mg
DHA 58-174 mg
omega-6 helokkiöljy 200-600 mg
GLA 20-60 mg
E-vitamiini soijasta (säilöntäaineena) 3,6-10,8 mg

eye q -nesteen aineosat
5-15 ml päiväannoksessa

omega-3 kalaöljy 800-2400 mg
EPA 186-558 mg
DHA 58-174 mg
omega-6 helokkiöljy 200-600 mg
GLA 20-60 mg
E-vitamiini soijasta (säilöntäaineena) 1,92-5,76 mg

Kaikki tärkeät rasvahapot ovat nyt myös helposti nieltävässä nestemäisessä muodossa. Edullinen nestemäinen eye q maistuu vaniljalle ja on riittoisassa 200 millilitran pullossa. Soveltuu erityisen hyvin lapsille ja vanhuksille.

HUOM: eye q:n valmistukseen käytetyt kalat ovat kotoisin erittäin puhtaista vesistä. Lisäksi tuote on puristettu kalojen lihasta, ei sisäelimistä. Näin ollen eye q ei sisällä raskasmetalleja, ympäristömyrkkyjä eikä A-vitamiinia. eye q:n kalaöljyä ei ole myöskään tiivistetty tai muuten kemiallisesti käsitelty.